program


Brevet

Brevet

Det er en sand kult-klassiker inden for dansk teater, der vender tilbage til Randers EgnsTeater i form af Paolo Nanis hædrede mesterværk, BREVET, som han efterhånden har spillet mere end 1200 gange på scener over hele verden.  Læs mere

Billettyper


140.00 kr.
Billet

DatoPaolo Nani er alene på scenen. Han siger ikke et ord, mens han hele 15 gange spiller den samme historie om en mand, der skriver et brev. Så er forestillingen slut.  

Lyder det kedeligt? Det er det ikke. 

Paolo Nani spiller historien forfra, bagfra, beruset, som en western, som horrorfilm, med hænder, uden hænder, som cirkuskunstner, som stumfilm, og meget mere. Forestillingens bærende kraft er kontakten mellem Paolo Nani og publikum, der siden 1992 stadig hulker af grin, når denne Comedy-perle ruller over scenen. 

Det er en sand kult-klassiker inden for dansk teater, der vender tilbage til Randers EgnsTeater i form af Paolo Nanis hædrede mesterværk, BREVET, som han efterhånden har spillet mere end 1200 gange på scener over hele verden.  

PÅ PLAKATEN


Kampklare riddere til hest, frygtindgydende vikinger, lyden af skindtrommer og fløjtespil samt duften…

JEG LØBER handler om at løbe. Men den handler også om det privilegerede…

En fantasifuld rejse til barndommens fortryllende land, for hele familien mellem 6 og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: