program


Juletræets hemmelighed med Kreaværksted

Juletræets hemmelighed med Kreaværksted

Det er snart jul. Snedkermesterens datter og hendes kat skal pynte juletræet. Hun snitter mange fine ting til træet, og med hver ting følger en bid af historien, om en dejlig juleaften, fra dengang hun var barn.

Hør hvordan snedkermesteren mødte julemanden og nissefamilien i skoven, og hvordan det blev en helt speciel juleaften for dem alle sammen.  Læs mere

Billettyper


100.00 kr.
Billet

Dato
3. december kan I ud over at se Juletræets Hemmelighed være med til at klippeklistre. Enten før eller efter forestillingen.Om forestillingen: Det er snart jul. Snedkermesterens datter og hendes kat skal pynte juletræet. Hun snitter mange fine ting til træet, og med hver ting følger en bid af historien,  om en dejlig juleaften, fra dengang hun var barn. Hør hvordan snedkermesteren mødte julemanden og nissefamilien i skoven, og hvordan det blev en helt speciel juleaften for dem alle sammen. En stemningsfuld og musikalsk juleforestilling for de små.

★★★★

”Her er masser af sødme og julenostalgi. Her er også jordnærhed og dagligdagsvarme”.
"
Lisbeth Knoppers (red. instruktør) replikker er vitterlig i børnehøjde - letforståelige og enkle og sjove. Af og til bliver de også til poesi og sang”.

Teateravisen

Julekrea: Så skal der laves julepynt!  Og vi har mindst 1001 forskellige slags papir, dimser, dutter, glimmer, perler og andet godt, som du kan lave pynt af – og meget lim! Når du har klippet og klistret, så kan du få julepynten med hjem, eller du kan hænge det op på teatrets juletræ.

Kom før eller efter du har set JULETRÆETS HEMMELIGHED.

Pris: 100 kr. pr. deltager inkl. billet til forestillingen JULETRÆETS HEMMELIGHED, der spiller kl. 11 & 14.

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

Derfor er der mere end 10 medvirkende i forestillingen, når publikum ”møder” Ebbe…

ABONNEMENTSFORESTILLING »Indenfor Murene« er en af de store danske klassikere med…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: