program


Komedien hvor alt går galt

Komedien hvor alt går galt

Vi advarer: Der er risiko for, at du græder grin, for sjældent har man set noget så rablende og hjælpeløst udført.

En ambitiøs amatørgruppe kaster sig ud i et spil om et mordmysterie i bedste Agatha Christie-stil, men de har desværre ikke styr på ret meget andet end spilleglæden. Scenografien lever sit eget liv, rekvisitterne er aldrig hvor de skal være, replikkerne falder ikke til tiden, men til gengæld snubler de glade amatører over møbler og medspillere og hele tiden på det forkerte tidspunkt.

Titlen er ikke falsk reklame; absolut ALT hvad der kan gå galt, går med sikkerhed HELT galt.Hvis en blanding af Mr. Bean, Monty Python og Svend, Knud og Valdemar kan få dig til at grine, så kan KOMEDIEN, HVOR ALT GÅR GALTogså.

Folketeatret har samlet et hold af Danmarks mest morsomme og adrætte skuespillere til denne vanvittige og prisvindende slapstickfarce, der i nogle sæsoner har blæst latterorkaner ind over Londons West End og som nu får Danmarkspremiere.

 

Medvirkende: Troels Malling, Gordon Kennedy, Jakob Højlev Jørgensen, Jesper Riefensthal, Kristian Holm Joensen, Lise Koefoed, Marie Mondrup og Paw Henriksen

Instruktion: Geir Sveaass

http://www.folketeatret.dk/Presse#/news/komedien-hvor-alt-gaar-galt-200470

 

 

PÅ PLAKATEN


Billetsalget til året mest stemningsfulde julekoncert er i gang.

Torsdag den 25. maj - søndag den 28. maj 2017

Teater om venskab for de 3 - 8 årige og deres voksne. Varighed:…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: