program


Mellem himmel og jord

Mellem himmel og jord

Hver morgen, når solen står op, og en ny dag begynder, starter livet og nye oplevelser. Oplevelser der kan svæve, flyve, falde og stige. Oplevelser der kan dale.
Publikum bydes velkommen i den finurlige Olivias Univers. En forunderlig verden, hvor tingene vendes lidt på hovedet.  Læs mere

Billettyper


70.00 kr.
Billet

DatoHver morgen, når solen står op, og en ny dag begynder, starter livet og nye oplevelser. Oplevelser der kan svæve, flyve, falde og stige. Oplevelser der kan dale.

Publikum bydes velkommen i den finurlige Olivias Univers. En forunderlig verden, hvor tingene vendes lidt på hovedet. Hvor genkendelige hverdagsting får nye betydninger som del af en leg, og hvor nysgerrighed er en del af livet.

En morsom og sanselig forestilling om tålmodighed og utålmodighed, om at ville, men ikke kunne, og ikke mindst om fantasi.

PÅ PLAKATEN


MAND&CO er en helt ny messe og event, hvor alt det bedste og…

Watermusic er en sansemættet og visuel rejse med flere hundrede medvirkende. En kærlighedshistorie…

Når en fe falder ned fra himlen, kan der ske lidt af hvert.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: