program


Thor, hammer og kærlighed

Thor, hammer og kærlighed

Masser af kærlighed, dramatik, og kampe på liv og død på den smukke friluftsscene i Jels, når vikingerne fra fredag d. 30. juni 2017 blænder op med forestillingen ”Thor, hammer og kærlighed".

Billettyper


130.00 kr. - 150.00 kr.
3 Billettype(r)

Dato


Køb Billetter

Køb Billetter

Køb Billetter

Køb Billetter

Køb Billetter

Klik her for at se flere datoer(12)

I sommeren 2017 opføres den 41. udgave af Jels Vikingespil. Årets stykke hedder ”Thor, hammer og kærlighed”.

I årets stykke er det pigernes tur. Det er netop den dag, hvor de kvindelige guder i Asgård kan vælge deres kommende mand, de skal bare lige fange ham først. Siff har udset sig Thor. Thor giver sig ikke uden kamp.

Medens guder og gudinder kæmper for kærligheden, forsvinder Thors elskede hammer. Hammeren er Thors kæreste eje og Asgårds mægtigste våben. Medens guderne er i vildrede bortføres Siff af Jætter. Ingen af guderne har set eller hørt noget, hverken til hammeren eller Siff.

Thrym har både Siff og Thors hammer. Thrym har et godt øje til Freja og nu vil han giftes og hammeren er en passende morgengave. Freja vil ikke indgå i det spil, så Thor må selv tage affære og rejse den lange vej til Udgård, hvor Thrym bor.

PÅ PLAKATEN


"A Snowball´s Chance in Hell" er en lille forestilling, der forener dans og…

Forestillingen tegner et rørende og rammende samtidsportræt af danskerne og vores land, og…

- en livsbekræftende kabaret om livet efter de 50
Abonnementsforestilling

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: