program


Til glæden - historien om min mormor og mig

Til glæden - historien om min mormor og mig

Forestillingen er en kærlighedserklæring til den danske sangskat. Et kammerspil om identitet, rødder og længslen efter fællesskab. Et kvindeportræt der også bliver et Danmarks-portræt.
 Læs mere

Forestillingen taler til enhver dansker, ny eller gammel, med eller uden forudsætninger for og kendskab til klassisk musik. Hensigten erat give publikum en oplevelse af fællesskab, inspirere folk til at synge, OG skabe afsæt for en debat om danskhed anno 2017.

Forestillingen opføres efter Roskilde Teaters generalforsamling.Alle er velkomne til forestillingen.Der er gratis adgang for medlemmer af Roskilde Teater. Pris 50 kr. for ikke medlemmer.

 

Medvirkende: Ingeborg Fangel Mo, sanger/spillerMusiker:Frode Andersen, accordionDramatiker: Jesper B KarlsenInstruktør : Leiv Arne Kjøllmoen

www.saum.dk

 

 

PÅ PLAKATEN


En rigtig familieforestilling baseret på Charles Dickens’ “Oliver Twist”. Instrueret af Robin Haslund…

En musikalsk forestilling med Michael Schrøder Kan du huske de unge uskyldige år,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: