program


2 på tur

2 på tur

Peter Schrøder og Kurt Ravn spiller to ældre herrer, som nægter at give op, selvom det egentlig er for sent. De er indlagt på hospitalet med hver sin terminale sygdom. Der er de dog ikke længe, før de beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge og vente på døden.  Læs mere

Billettyper


230.00 kr. - 295.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoPå deres vej møder de mange forskellige mennesker, som påvirker retning og udfald på deres lille udflugt. I løbet af den korte tid deres tur varer, erfarer de, at tilfældige hændelser fører til nye hændelser, som får betydning i nuet. Vi kender endestationen for de to mænds tur, men vejen derhen er fuld af livsglæde og håb for fremtiden.

2 på tur blev i 2006 nomineret til Moliére-prisen som årets bedste franske dramatik.

 Denne morsomme og rørende komedie er iscenesat af Geir Sveaass, som også stod bag det franske succes-stykke Min Far, som vi opførte på Nakskov Teater i sæson 16/17.

 

Medvirkende: Kurt Ravn, Peter Schrøder, Paw Henriksen og Kristine Yde.

 (folketeatret)

 

Efter forestillingen, der varer 80 minutter, vil der være en eftersnak med en af skuespillerne i foyeren - der vil være mulighed for at købe drikkevarer.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vikingernes Verden.

Stort og småt er en interaktiv forestilling for dine allermindste yndlingsmennesker - fyldt…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: