program


2 på tur

2 på tur

Peter Schrøder og Kurt Ravn spiller to ældre herrer, som nægter at give op, selvom det egentlig er for sent. De er indlagt på hospitalet med hver sin terminale sygdom. Der er de dog ikke længe, før de beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge og vente på døden.  Læs mere

En komedie om at gribe dagen

Peter Schrøder og Kurt Ravn spiller to ældre herrer, som nægter at give op, selvom det egentlig er for sent. De er indlagt på hospitalet med hver sin terminale sygdom. De beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge og vente på døden. Så de griber dagen og flygter. Med dropstativ og iført pyjamas, stiller de op ved nærmeste landevej og blaffer, klar til nye, sidste eventyr.

På deres vej møder de mange forskellige mennesker, spillet af Paw Henriksen og Kristine Yde, som påvirker retning og udfald på deres lille udflugt: Da de møder en gravid kvinde, hvis kæreste har forladt hende, sætter de sig for at finde ham. Men de ender med at finde en voksen datter, der griber muligheden for at lære sin far at kende. I løbet af den korte tid deres tur varer, erfarer de, at tilfældige hændelser fører til nye hændelser, som får betydning i nuet. Sådan er livet også. Vi kender endestationen for de to mænds tur, men vejen derhen er fuld af livsglæde og håb for fremtiden.

2 på tur, med originaltitlen Moins 2, blev i 2006 nomineret til Molière-prisen som årets bedste franske dramatik.

Dramatiker: Samuel Benchetrit
Oversættelse: Ninette Mulvad, Geir Sveaass
Iscenesættelse: Geir Sveaass
Scenografi: Marianne Nilsson
Koreografi: Jeanette Binderup-Schultz
Medvirkende: Kurt Ravn, Peter Schrøder, Paw Henriksen, Kristine Yde

Varighed: 1 time og 30 min. uden pause

Efter forestillingen, der varer 80 minutter, vil der være en eftersnak med en af skuespillerne i foyeren - der vil være mulighed for at købe drikkevarer.

"2 på tur" | trailer | Folketeatret from Folketeatret on Vimeo.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Velkommen til Nordsjælland.

Det farlige, det mystiske og det uforklarlige drager os og pirrer vores nysgerrighed.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: