program


2 x TESTSHOW m. Anders Grau samt Martin Johannes & Rasmus Wallbridge

2 x TESTSHOW m. Anders Grau samt Martin Johannes & Rasmus Wallbridge

2 x testshow

DatoTil efteråret har Anders Grau premiere på ’Vamos A La Playa’ og Martin Johannes Larsen & Rasmus Wallbridge udkommer med ’Vil I Se Vores Smukke Navler?” Arbejdet med de to shows er i gang og du inviteres med ind i maskinrummet hvor der prøves af og hvor de første tests løber af stablen.

 

Anders’ kommende show er hans første siden ’Bekymringsfabler’. Han har eksisteret på den danske comedyscene i over 10 år og har udover sit virke som standupkomiker også været at finde i overvejende fiktive roller som både Vejrmanden Jørgensen på DR2, kedelig kæreste i ’10 år senere’ og købmand i et utal af reklameblokke. Dem ser vi ikke noget til i det nye show – men til gengæld får vi 100% Anders.

Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge kender du højst sandsynligt fra Instagram, hvor de gennem de seneste par år har bidraget til den danske comedybranche med en nyskabende, unik og uforudsigelig stil og tone. Nu er de i gang med at gøre klar til deres første show. Forestil dig en pose Lossepladsen – men bare uden alle de bolsjer du kender og elsker! Og omkring de to testshows på Play: “Vi er ikke klar.”.

 

Varighed: ca. 2 timer, incl pause.

 

OBS: Aldersgrænse ved alle shows: min. 15 år (af hensyn til de optrædende på scenen)

PÅ PLAKATEN


Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

show med flere-gange-Danmarksmestrene i improcomedy

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.