program


Abehånden - en bloddryppende børnegyser
2

Abehånden - en bloddryppende børnegyser

André tager publikum med tilbage til dengang han selv gik i skole og hans klasselærer fortalte gysere. Ryk tæt sammen til denne skræmmende teatergyser! Aldersgruppe fra 10 år og deres modige voksne.
 Læs mere

Billettyper


110.00 kr.
Billet

DatoVelkommen til Mogens´ klasselokale anno 1988 og velkommen til Londons Abehånd anno 1888.  André tager publikum med tilbage til sin skoletid og hans lærers evner som historiefortæller! Mogens kunne virkelig fortælle gysere, så klassen sad helt stille.

I denne forestilling rykker skuespiller og publikum tæt sammen i frydefuld gru, når André genoplever fortællingen om "manden", der finder en abehånd foran døren. Hvordan er den havnet dér? Den kan jo ikke selv ha´ banket på....!? Og hvad er det, der kravler rundt på trappen midt om natten, imens manden prøver at sove? Og hvorfor er der altid frikvarter, når det er mest spændende?

Fortælling, teater, hygge, uhygge, fryd og frygt, lister sig på forunderlig vis sammen, når publikum selv trækker gardinerne for, slukker lyset og André forvandler sig til Mogens og fortællingen om Abehånden.

Pressen skrev:

"Den sjællandske frækhed og den stenstøttestærke selvsikkerhed, som han udtrykker på gulvet, gør os fuldstændigt trygge ved blot at lytte og opleve (...) måske er udtrykket ’at læne sig tilbage’ ikke det rette. For vi sidder næsten konstant igennem forestillingens 45 minutter på kanten af stolen af rædsel og spænding. (..) Det er storytelling på et imponerende højt niveau."  Teateravisen.dk - Morten Hede

"Nu blander André Andersen sin lærer Mogens´herligt uhyggelige historie med tidsbilleder fra sin egen skoletid og ungerne melder tilbage med både grin og gys undervejs. Og han formår virkelig at engagere både børn og voksne i dramaet."  Pernille Hermann, Helsingør Dagblad:

Manuskript: André Andersen

Iscenesættelse: Martin Ammundsen

Scenografi: Nikolaj H. Trap

Medvirkende: André Andersen

Varighed:  45-50 minutter

Aldersgruppe: Fra 10 år og op


PÅ PLAKATEN


Med afsæt i musikeren Sting’s sangskat gennem de sidste 40 år, berettes der…

Årets forestilling på Skovridergaarden er et satirisk to-mandsshow om at være halvgamle mænd:…

Vi kravler ind i et rødt telt – vi er larver i en…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: