program


Afsporet

Afsporet

Kim Sjøgren og Anders Ahnfeldt-Rønne spiller to klassisk uddannede musikere. De mødes for første gang i mange år, for at indøve en koncert. - som iøvrigt skal opføres samme aften i en musikforening i Nordsjælland.  Læs mere

Billettyper


200.00 kr. - 220.00 kr.
2 Billettype(r)

Dato To klassisk uddannede musikere, professor Ib Forsberg og docent Asko Korkula har ligget stille i en lidt afsporet og forvirret periode af deres liv. Men nu tager begivenhederne fart. De mødes ved et trafikknudepunkt om morgenen, fordi de har aftalt at øve for første gang i mange år. En musikforening i Nordsjælland har nemlig bestilt en koncert med de to samme aften - med noget Mozart, Bartok og Beethoven.

Under prøven derhjemme er det ikke nemt at holde koncentrationen. Minderne vælter frem, og anekdoterne står i kø. - ‘Min morbror holdt betydeligt mere af violin end af flygel.’ ‘Ah, var han også musiker?’ ‘Nej, han var flyttemand’ ...

 MEDVIRKENDE: Kim Sjøgren og Anders Ahnfelt-Rønne

VARIGHED: 90-100 minutter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Oplev romantik, komik og ikke mindst evergreens komponeret af Kai Normann Andersen.

Se op på himlen gennem mine tæer! Kan du få skyerne til at…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: