program


Aktivisterne

Aktivisterne

Sammen med publikum dykker bandet ned i musikken fra 70'erne og ned i de aktivistiske gruppers historie. Bandet spiller John Lennon, Pete Seager, Bob Dylan og Skousen & Ingemann og ser tilbage på yderpunkterne Røde Mor og Rote Armee Fraktion. Er det sådan, vi vil være i 2020? Bandet er ikke i tvivl.  Læs mere

Året er 2020. Et band er samlet, fordi de vil gøre en forskel. De vil være bandet, der åbner publikums øjne for verdens elendighed. De vil skabe musik, der vækker aktivisme og forandring, når nu politikerne har givet op. 

Bandet drømmer sig tilbage til 70’erne, hvor man tog stilling. Men også 2020 kalder på handling, og hvis kunsten skal have en berettigelse, skal den ville forandre.

Sammen med publikum dykker bandet ned i musikken fra dengang og ned i de aktivistiske gruppers historie. Bandet spiller John Lennon, Pete Seager, Bob Dylan og Skousen & Ingemann og ser tilbage på yderpunkterne Røde Mor og Rote Armee Fraktion. Er det sådan, vi vil være i 2020? Bandet er ikke i tvivl. De vil give håb til dem, der aldrig har haft det og give det tilbage til dem, der har tabt det. De vil tænde gnister og samle folk i forsamlingshuse, på torve og pladser, vælte hegnet og stå på Orange Scene i 50-året for festivalens start. For de tør ikke andet end drømme og gå forrest – de tør ikke andet end handle.

Medvirkende er Rolf Hansen, Jacob Teglgaard, Christine Worre Kann og Marie Louise von Bülow, som vi oplevede i forrige sæsons The Beatroots på Hotel Harmonien.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse…

Heldagsvandretur med guide - med lækker frokost og sødt undervejs

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: