program


AKVARIUM

AKVARIUM

Gæstespil: Afgangsforestilling med Thomas Findval Sølvskov - 4. års studerende v. Den Danske Scenekunstskole.  Læs mere

Thomas Findval Sølvskov, som snart er færdiguddannet som skuespiller, på Den Danske Scenekunstskole i Århus, præsenterer her sin afgangsforestilling.
'AKVARIUM' er et musikdramatisk værk, hvor vi følger et par rundt i deres forskellige hverdagssituationer, og får vist hvordan et moderne parforhold kan se ud, bundet sammen med gamle filmhits som 'Nattens sidste cigaret' og ’Stilleleg for voksne’.

”Hvad laver du når du er væk i flere dage?” ”Udvider min horisont, nej det er forkert, udvider din horisont” ”Elsker du mig?” ”Ja” ”Er du sikker?” ”Ja” ”Elsker du mig, lige så meget som jeg elsker dig?” ”Jeg…” ”Nej, nej, svar ikke. Du kommer automatisk til at lyve. For du kan ikke elske mig så meget som jeg elsker dig”..

 

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

Velkommen til Vikingernes Verden. Vikingemarkedet er åbent fra klokken 10.00.

Gratis film i BiFFEN i Brønden for børn 7-12 år.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: