program


Amager Revyen 2020

Amager Revyen 2020

En revy for hele Amager!

Menu
Hovedret:
Timian/citron stegt kalveculotte med sæsonens grønt, dertil knuste kartofler med purløg og sauce.
Dessert:
Panna cotta med frugtkompot.

Middag indtages fra kl. 17:30 på Sundby Sejl, Amagerstrandvej 15, som er i gåafstand af Teater Play.

Amager Revyen 2020
- Latter uden gasser

Når Amager Revyen slår dørerne op for deres anden sæson, bliver det med det klimavenlige blik på sagen, derfor går vi naturligvis ind for genbrug i form af skuespillere, men ny Co2 er heller ikke at gå helt i vejen for, der er skiftet instruktør og kapelmester. 

Sidste år spillede den flot anmeldte revy på Teater Play på Strandlodsvej 7, 2300 Kbh S - og den success gentages i 2020. Teater Play er det ideelle spillested for Amager Revyen - revyen er ny, men den har kant, bind og god humor. Og som det veletableret teater og stand-up scene Teater Play tilbyder, gør det kun revyen endnu skarpere. Den er ikke som sådan lokal - den hedder ganske vist Amager Revyen og den spiller på Amager - men man behøver ikke at være Amar’kaner for at se den.  

Genbrugen fra sidste år er som skuespiller; Dorte Munksgaard, Birgit Schou Kjersner, Anders Anderskov og Jeanett Rytter - disse skuespillere var med fra start i 2019, hvor revyen fik flotte anmeldelser, fra både store og små kritikere. Anmeldelser der fik sat Amager på revykortet - igen. Men år to kræver også lidt ny energi og det her revyen fået. 

I disse klimatider har selv Amager Revyen bragt ny Co2 i spil - sidste år blev revyen instrueret af Jakob Fauerby - Revyen 2020 instrueres af Mikkel Reenberg og han glæder sig til at skulle styre løjerne af, “Revyen 2019 var god - og det er helt klart det niveau vi også skal have i 2020 - det skal fortsat være den stærke revy med bid og kant - og vi skal vise at selvom der er nye folk med, så tør vi fortsat og er ikke bange for noget - eller i hvert fald ikke for ret meget.” 

Der er ny mand ved klaveret - Morten Østergaard - og det er ikke fordi revyen nu bliver radikalt venstre drejet for det er nemlig ikke partiformanden - det er musiker og komponist Morten Østergaard det glæder sig til at flyve revyen igennem de musikalske himmelstrøg. 

Velkommen til Amager Revyen 2020

Medvirkende: Dorte Munksgaard, Birgit Schou Kjersner, Jeanett Rytter, Anders Anderskov

Instruktør: Mikkel Løvenholt Reenberg 

Kapelmester: Morten Østergaard

PÅ PLAKATEN


Sejl med den lille cykelfærge over Horsens Fjord og ta' cyklen med -…

Huset er opkaldt efter Kong Christian VII’s berygtede elskerinde Støvlet Katrine.
I…

Lær at finde rav
Alle deltagere får lov at låne en ravlygte…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: