program


Amager Revyen 2021

Amager Revyen 2021

En revy for hele Amager!

DatoKlik her for at se flere datoer(14)

Menu
Hovedret:
Timian/hvidløg, rosastegt kalveculotte med sæsonens grønt, smørstegte petitkartofler med urter og svampesauce.
Dessert:
Panna Cotta med sæsonens kompot.

Middag indtages fra kl. 17:30 på Sant Spiseri, Strandlodsvej 63B, som er i gåafstand af Teater Play.

Amager Revyen 2021
- Latter uden gasser

Amager Revyen blev lagt ned som følge af Corona - men Coronaen vandt ikke så Amager Revyen glæder sig til at slå dørerne op for sæsonen 2021 - eller nærmere så sparker vi døren op, fordi det bliver en revy for fuld udblæsning.

Vi slår dørerne op for vores anden (tredje) sæson, det bliver med et klimavenlige blik på sagen, derfor går vi naturligvis ind for genbrug i form af skuespillere, men ny Co2 er heller ikke at gå helt i vejen for. 

Teater Play på Strandlodsvej 7, 2300 Kbh S er rammen - og den successen gentages i 2021. Teater Play er det ideelle spillested for Amager Revyen - revyen er ny, men den har kant, bind og god humor. Og som det veletableret teater og stand-up scene Teater Play tilbyder, gør det kun revyen endnu skarpere. Den er ikke som sådan lokal - den hedder ganske vist Amager Revyen og den spiller på Amager - men man behøver ikke at være Amar’kaner for at se den.  

Genbrugen fra 2019 (og 2020) er skuespiller; Dorte Munksgaard, Birgit Schou Kjersner, Anders Anderskov og Jeanett Rytter - disse skuespillere var med fra start i 2019, hvor revyen fik flotte anmeldelser, fra både store og små kritikere. Anmeldelser der fik sat Amager på revykortet - igen. I 2021 er der blevet tilført ny energi i form af Mille Berg, som også er teaterleder på Teater Play, hvor revyen spilles.

Revyen 2021 instrueres igen af Mikkel Reenberg og han glæder sig til at skulle styre løjerne af endnu engang, “Revyen vi havde lavet til 2020 var god den nåede desværre bare aldrig at få lov til at spille - men det er helt klart det niveau vi også skal have i 2021 - det skal fortsat være den stærke revy med bid og kant - og vi skal vise at vi tør fortsat og er ikke bange for noget heller ikke Covid19 - eller i hvert fald ikke for ret meget.” 

Ved klaveret er det også i 2021 Morten Østergaard - og det er ikke fordi revyen nu bliver radikalt venstre drejet eller noget i den retning, det er ej heller politikkeren - det er musiker og komponist Morten Østergaard det glæder sig til at flyve revyen igennem de musikalske himmelstrøg. 

Velkommen til Amager Revyen 2021

Medvirkende: Anders Anderskov, Birgit Schou Kjersner, Dorte Munksgaard, Jeanett Rytter & Mille Berg

Instruktør: Mikkel Løvenholt Reenberg 

Kapelmester: Morten Østergaard

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vikingernes Verden.

Mød op til en helt særlig aften om folkehelten Svend Gønge med rundvisning…

Velkommen til Vikingernes Verden.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: