program


AMAGER REVYEN 2022

DatoKlik her for at se flere datoer(14)

AMAGER REVYEN 2022 

Så skal der ses revy igen! Og endelig er det uden restriktioner og mundbind. Det bliver igen et brag af en fest og vi kan garantere farver, finurligheder og fantastisk fornøjelig underholdning.

Amager Revyen er stadig en af de nye revyer, trods opstart i 2019, men dermed ikke sagt at du ikke får den gode, gamle revystemning med når du entrerer Teater Plays skønne foyer. Her får du en ægte gedigen og nyskrevet revy serveret fra fire forrygende skuespillere, en kapelmester i hopla og det hele sammensat af en garvet og ud-af-boksen-tænkende instruktør.

Holdet bag Amager Revyen 2022 glæder sig til at tage samfundet op til en god omgang rystetur, give publikum noget at grine af og snakke om, samt smørre øregangene med skønne melodier.

Instruktør: Mikkel Løvenholt Reenberg

Kapelmester: Morten Østergaard

Skuespillere: Dorte Munksgaard, Jeanett Rytter, Anders Anderskov og Mille Berg

Spilleperiode: 26. marts til 13. maj 2022.

Teater Play har en hyggelig teaterfoyer, og her kan man købe drikkevarer og snacks. Foyeren åbner en time inden showstart og har også åben i pausen og bagefter.

Denne billettype gælder som entre til forestillingen med Amager Revyen.Hvis man ønsker en samlet 'pakke' er der er mulighed for at købe en samlet billet til både revy og menu (se anden billettype), og spisningen foregår på restaurant Sant Spiseri lidt længere nede ad Strandlodsvej. På hverdage spiser man menu inden forestillingen, og om lørdagen hvor revyen spiller kl. 16.00 spiser man bagefter. Læs mere om det hele, både om skuespillerne, revyen, praktisk info, fotos osv på hjemmesiden: amagerrevyen.dk

PÅ PLAKATEN


Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først ud af når du sidder i teatersalen..

show med flere-gange-Danmarksmestrene i improcomedy

Et mellemlangt show - med korte og lange jokes

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: