program


Amager Revyen 2022 FORPREMIERE

Dato
AMAGER REVYEN 2022 

Så skal der ses revy igen! Og endelig er det uden restriktioner og mundbind. Det bliver igen et brag af en fest og vi kan garantere farver, finurligheder og fantastisk fornøjelig underholdning.

Amager Revyen er stadig en af de nye revyer, trods opstart i 2019, men dermed ikke sagt at du ikke får den gode, gamle revystemning med når du entrerer Teater Plays skønne foyer. Her får du en ægte gedigen og nyskrevet revy serveret fra fire, forrygende skuespillere, en kapelmester i hopla og det hele sammensat af en yderst garvet og ud-af-boksen-tænkende instruktør.

Holdet til Amager Revyen 2022 er sat, og de glæder sig til at tage samfundet op til en god omgang rystetur, give publikum noget at grine af og snakke om, samt smørre øregangene med skønne melodier.


Instruktør: Mikkel Løvenholt Reenberg

Kapelmester: Morten Østergaard

Skuespillere: Dorte Munksgaard, Jeanett Rytter, Anders Anderskov og Mille Berg

Spilleperiode: 26. marts til 13. maj 2022.


Teater Play har en hyggeligt teaterfoyer, og her kan man købe drikkevarer og snacks. Foyeren åbner en time inden showstart og har også åben i pausen og bagefter.

 

OBS: disse billetter er specifikt til For-premierne, og er derfor billigere end til de øvrige forestillinger i perioden. Der kan forekomme stop og småfejl undervejs i revyen, da disse dage er første dage med fuld teknik og publikum. Men vi glæder os til at I sidder i salen og hjælper os frem til premieren, og håber I vil bære over med eventuelle små svipsere. I er de ALLERFØRSTE der ser revyen! :-) 

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: