program


AMAGERREVYEN 2019

AMAGERREVYEN 2019

En ny revy for hele Amager!  Læs mere

Det gamle hold bag det traditionsrige Dragørrevyen, har nu besluttet af favne hele Amager. Det gør de i denne store nye revy på Teater Play i foråret 2019!

Revy er ligeså dansk som jordbær med fløde, tinsoldater og Kongehuset og netop derfor skulle der en ny revy til. Det er ved at være 20 år, hvis ikke der er mere, siden Amager sidst havde sin egen revy – og ikke før nu får vi en der også lyder navnet, Amager Revyen. Men selvom den hedder Amager Revyen er det jo ikke kun forbeholdt Amar’kanerne, nej det er skam en ny, skøn revy der er kommet til det danske revylandskab.

Amager Revyen blev stiftet 12. april 2018, med stor tilslutning fra Amager befolkningen, udefra kommende, professionelle og kreative kræfter. Amager Revyen bestræber sig på at lave den gode, kreative, spidse og åbne revy, der imødekommer de fleste mennesker. Vi lover publikum en glad og fornøjelig aften i topklasse. Det bliver revy som man kender det og så ikke helt alligevel – det bliver en revy med kant.

Og med instruktør Jakob Fauerby til at styre løjerne kan det kun blive godt. Jakob er uddannet på Statens Teaterskole 2006. Han er en del af den Reumert-nominerede satiretrio PLATT-FORM, hvis seneste show ”En smule i overkanten” fik fantastiske anmeldelser og spillede for fulde huse på Betty Nansen i julen 2017. På Film har han haft roller i "Klassefesten 3" og "Sorte kugler" og på TV har han været med i bl.a. "Rita", "Hjørdis", "Borgen" og "Lykke". I 2016-17 var han medforfatter og medvirkende i satiren på P1, med serier som "Krisetelefonen for I-landsproblemer" og "Kirkesangerne" der blev nomineret til en Prix Radio. Derudover har han spillet på en række teatre, senest i "Jeppe på Bjerget" på Grønnegården Teater og "Perker Caberet" på Danskdansk. I flere år har han skrevet tekster til DragsholmRevyen og instrueret den seneste revy der.

Jakob Fauerby skal holde hånd i hanke med 6 veloplagte og friske skuespillere – ja hele 6 styks har han at gøre godt med. Og som Jakob Fauerby så rigtigt siger ’Det er en gave at få muligheden for at være første mand på en nystartet revy fyldt med ildsjæle og så meget engagement – og så kan de alle formes – det bliver skønt, det bliver fantastisk’.

MEDVIRKENDE: Dorte Munksgaard, Morten Bo, Birgit Kjersner, Birgitte Nielsen, Anders Anderskov og Jeanett Rytter

PÅ PLAKATEN


Tag med på dybt vand i Holbæk Museums escaperoom; ”Mytteriet på skibet Den…

Værkstedsforløb, der sætter fokus på livet ombord på skibene og det gode håndværk,…

Naturvandretur ud i Åmosen.
ALLE ONSDAGE: JUNI: 17. – AUGUST: 12.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: