program


Anatomi

Anatomi

ANATOMI undersøger, hvilke historier der gør os til dem, vi er. Inspireret af skuespillernes personlige historier om krop, fysik og psyke lægges mennesket under mikroskopet og bliver udsat for en mental kikkertundersøgelse.  Læs mere

”Her på Anatomisk Institut forestiller vi os alt muligt. Vi indsamler kolossale mængder af viden. Og så vender vi det om. Det er videnskabens opgave at stille spørgsmålstegn. Hvad nu hvis…?" 

Ordene stammer fra forestillingen ANATOMI. Den er skabt af Glad;Teater, der er et ensemble, hvor alle skuespillere har funktionsnedsættelser. Og de unikke skuespillere og deres særlige fortolkninger giver udgangspunktet for at fortælle nyskabende og tankevækkende historier på scenen.  

ANATOMI undersøger, hvilke historier der gør os til dem, vi er. Inspireret af skuespillernes personlige historier om krop, fysik og psyke lægges mennesket under mikroskopet og bliver udsat for en mental kikkertundersøgelse.  

Publikum træder ind i et laboratorium. Et videnskabeligt forsøg på en verden uden et dem og os, men med et vi, hvor ingen står udenfor som hverken særlig eller særling.

PÅ PLAKATEN


Dobbeltforestilling med afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner, skabt af to af Danmarks…

Foredrag ved museumsinspektør Lisbeth Hollensen.

Festivalen starter torsdag d. 20. juni kl. 19.00 og slutter lørdag aften…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: