program


Andens verdenskrig - Liva på jul

Andens verdenskrig - Liva på jul

Café Livas flagskib – den årlige nyskrevne julecabaret af Jacob Morild – har gennem 30 år været et tilløbsstykke, med dens revsning af højtidens ulyksaligheder; i 2016 endda nomineret til en Reumert.

Landets eneste faste cabaretscene, Café Liva, har siden 1989 haft et årligt flagskib midt i sæsonens væld af nye cabaretter – nemlig Årets Julecabaret, som Livas Kunstneriske & Administrative leder, Jacob Morild, var med til at starte og troligt har skrevet en ny af nærmest hvert år lige siden.

Og for første gang – og samtidig for at festligholde Liva Julecabaretters 30-års Jubilæum – kommer en Julecabaret på landsdækkende turné:

Det er ANDENS VERDENSKRIG – Liva på Jul, hvis grundsubstans er den 5-stjernede anmelder- og publikumssuccés fra Julen 2014, men piftet op med helt aktuelle emner og indfaldsvinkler, som Jacob Morild har gjort til sit varemærke, og som flere gange har fået anmeldere og publikum til at kalde ham ”Danmarks skarpeste satiriker”.

Og hvad går julecabaretten så ud på?

Jo - på absurd, sindssyg vis bores og dissekeres der i årets største traumatiske fællesskabs-tragedie - nemlig JULEN.

Et overflødighedshorn af forbrug, flæsk, fedt og værst af alt – Familietvang. Og spørgsmålene står som altid i kø:

  • Er julemanden på overførselsindkomst resten af året?

  • Den dér lille Nisse der rejste... var det noget med 24-årsreglen?

  • Bli'r man i sort humør, hvis julen ikke er hvid?

Alt i alt bliver det en blanding af sort satire, crazy komik og musikalsk vanvid - udsat for 4 Herrer i deres bedste alder – nemlig Panikkens!

Pressen skrev i 2014:

”Svirpende munter og gennemmusikalsk i sjælden grad!” – ★★★★★ - JP

”Underholder ubetinget!” - ★★★★★ – Frederiksborg Amts Avis

”Sæsonens mest velkomponerede juleanretning!” - ★★★★★ – CPH Culture

”Fjollet, begavet, elegant og Imponerende!” - ★★★★ – Berlingske T.

 

Holdet, der rejser rundt i det ganske land, er:

Karsten Jansfort – skattet teater-, revy- og cabaretskuespiller som i øvrigt også var én af de mest faste bestanddele i det hedengangne Comedieteatret. I foråret 2018 med i Folketeatrets Liva Weel-cabaret og sommeren 2018 med i Sønderborgrevyen – en revy han før har deltaget i med stor succés; hvilket han også har i både Hjørring Revyen og Nykøbing F. Revyen

Morten Wedendahl – en af landets bedste revykomponister og –kapelmestre; flere gange kåret til Årets Revykomponist; og også kapelmester, arrangør og komponist på flere musicals fra Sebastians Klokkeren Fra Notre Dame over Cafe Livas 6-stjernede Beatles-cabaret Love Me Do til musical-versionen af Baronessen fra Benzintanken. I sommeren 2018 for tredje gang kapelmester i Odense Revyen.

Thomas Pakula – den anden af landets bedste revykomponister- og kapelmestre; også flere gange kåret til Årets Revykomponist. Kapelmester på Sønderborg-revyen gennem de sidste 15 år og hertil kommer et hav af teaterstykker, musicals og cabaretter. Senest på tour med Susanne Breuning og Anne Karin Broberg, foråret 2018.

Jacob Morild – Café Livas leder gennem snart 20 år og herudover én af landets skarpeste satirikere. Skuespiller på snart sagt alle de københavnske scener; og revyer fra Hjørring til Sønderborg, Esbjerg til Randers, Græsted til Nykøbing Falster – ja, over hele landet.

 

Medvirkende: Jacob Morild, Karsten Jansfort, Thomas Pakula og Morten Wedendahl

Manuskript: Jacob Morild mfl.

Varighed: 1 time og 40 minutter (?)

www.cafeliva.dk

 


PÅ PLAKATEN


Gratis filmvisning for pensionister i BiFFEN i Brønden

Gå julen i møde med humoristisk, topprofessionel operaunderholdning, der kommer helt tæt ind…

En Jørgen Ryg cabaret af og med Bodil Jørgensen. Cabaretten tegner et sørgmuntert…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: