program


Anders Blichfeldt kommer til Jels

Anders Blichfeldt kommer til Jels

Lørdag den 25. februar 2023 har vi igen fornøjelsen af, at få besøg af Anders Blichfeldt i Planetariet i Jels, det bliver både humoristisk, nærværende, og super musikalsk!
Der afholdes 2 intim koncerter, den første starter kl. 19:00 og den anden starter kl.  Læs mere

Dato
I sit soloshow tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige.  

Vi kommer til at hører, de store Big fat Snake hits, som vi alle kender, Anders soloudgivelser, Anders fortolkning af Elvis-numre, herunder om mødet og samarbejdet med Elvis’ band, og om Anders deltagelse i Toppen af Poppen, og hvordan det er at nyfortolke andres numre og opleve andres fortolkning af egne sange.

Anders fortæller  i showet om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om at være far til 4, farfar til 2, og den bedrift det er at være gift i over 30 år. Der fortælles om livet på landevejen, og om at nå en alder hvor man pludselig bliver TV-vært på TV2 Charlie og medvirker i i TV-serien “Kendisfamilier”. Der berettes om at udgive et nyt nummer og så helt ud af det blå komme til at ligge på Dansktoppen med “Tik Tak” i hele 15 uger… også som nr. 1!

Det er en nærværende og rørende fortælling, leveret af en fantastisk historiefortæller; om at turde ændre kurs væk fra det sikre, om at skulle genopfinde sig selv igen og igen, men også stadig at have mod på livet og nye eventyr.

Vi får sange fremført af en af de bedste livesangere vi har i Danmark. Der bliver grinet, sunget med og fældet en lille tåre blandt publikum. Det ved enhver, der har oplevet Anders. Sådan bliver også denne gang, for Anders elsker at underholde os og sætter altid sin egen person forrest, når det skal gå ud over nogen.

Dørene til koncerten kl. 19.00 åbnes kl. 18.00.

Dørene til koncerten kl. 20.30 åbnes kl. 19.30.

Der vil være mulighed for at købe drikkevarer før og efter koncerten.

Koncerten varer 60 min. uden pause.

 

PÅ PLAKATEN


OPLEV DEN LEVENDE HISTORIE

Hos os kan du opleve 2000 års levende historie, når vi genskaber tiden som den var engang.

Gør dig klar til et vikingetogt på Bork Vikingehavn. Til at se udsigten fra toppen af Lyngvig Fyr. Til at…

Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

Der er garanteret en herlig jazzoplevelse med Creole Catz’ medrivende og alsidige jazz- og boogie-repertoire, der rammer både det unge…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.