program


Ann-Mette Elten & Carl Ulrik Munk-Andersen

Ann-Mette Elten & Carl Ulrik Munk-Andersen

Hanbokoret holder jubilæumskoncert i Torslev kirke i samarbejde med Brovst Musikforsyning. Siden Ann-Mette Elten i 2007 udgav albummet "Vær velkommen" med danske salmer fortolket på en helt ny måde, har mange kirker landet over haft besøg af sangerinden.

- Vær velkommen - kirkekoncert

Hanbokoret holder jubilæumskoncert i Torslev kirke med Ann-Mette Elten & Carl Ulrik Munk-Andersen i samarbejde med Brovst Musikforsyning.

Siden Ann-Mette Elten i 2007 udgav albummet "Vær velkommen" med danske salmer fortolket på en helt ny måde, har mange kirker landet over haft besøg af sangerinden. En kirkekoncert med Ann-Mette er en helt speciel oplevelse. Repertoiret tager udgangspunkt i Ann-Mettes fortolkninger af den danske salmeskat, men derudover rummer koncerten også sange fra hendes andre soloudgivelser samt et udvalg af de mest kendte På Slaget 12-sange.

Ann-Mette Elten: Sang

Carl Ulrik Munk-Andersen: Klaver

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Velkommen til Vikingernes Verden.

Astrid Lindgren skrev historien om Pippi Langstrømpe i 1945, og den kom i…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: