program


Annas verden (udsolgt)

Annas verden (udsolgt)

Beretningen om Anna Ancher er fortællingen om en ny type kvinde, en ny retning i malerkunsten og historien om samlingspunktet for kunstnerkolonien i Skagen.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Tirsdag, 22. September 2020 19:30

Endelig forår. Lyset vender tilbage. Det lys som alle i Skagen er afhængige af, og som får kunstnere til at valfarte til fiskerlejet. Hjemme hos Anna Ancher betyder lyset, at hun og ægtemanden Michael kan male igen, og at huset snart vil summe af liv.

Anna står foran sit gennembrud på den københavnske kunstscene. Privat og arbejdsmæssigt er hendes og Michaels forhold idyllisk. De er ligeværdige, fascinerede af hinanden og i takt med, at Annas åbenlyse talent for at male har foldet sig ud, er deres forhold kun blevet styrket. Men det er ikke let at forene den klassiske moder- og hustrurolle med et liv som bohemekunstner. Særligt omverdenen har svært ved at forstå hendes valg og ikke mindst fravalg i bestræbelserne på at lykkes som kvindelig kunstner. På den måde peger kvinde- og kunstnerportrættet af Anna Ancher på ét af vor tids store køns- og identitetsspørgsmål: Kan man både have børn og karriere, eller må man vælge – og hvad er konsekvenserne?

Beretningen om Anna Ancher er fortællingen om en ny type kvinde, en ny retning i malerkunsten og historien om samlingspunktet for kunstnerkolonien i Skagen – ét af de mest produktive og succesfulde kunstneriske fællesskaber i Danmark.

  

Medvirkende: Julie Riis, Luise Kirsten Skov, Pelle Nordhøj Kann og Nanna-Karina Schleimann

Instruktør: Jennifer Vedsted

Dramatiker: Julie Petrine Glargaard

Scenograf: Sir Grand Lear

Komponist: Nanna-Karina Schleimann

Kreativ producent: Christine Worre Kann

Idé & koncept: Det Flydende Teater

 

Aktuelt


I Hvide Sande finder du noget af det bedste sildefiskeri i Danmark. Så godt, at silden hvert år sidst i april er centrum for den stemningsfulde Sildefestival
26. april, 27. april & 28. april

Man kan kun tilmelde sig én voksen-konkurrence eller alle tre voksenkonkurrencer. Man kan tilmelde sig online til og med onsdag d. 24. april – derefter kan man kun tilmelde sig ved at møde op i teltet d. 27. april til indregistrering, hvor man skal betale kontant eller via mobilepay.

Vi har taget den stolte tradition op igen og disker op med en stor kagebuffet, hvor du kan gå ombord i diverse hjemmebagte kager, småkager og andre lækkerier. Der serveres økologisk kaffe og the ad libitum.

Figaros har 20-års jubilæum i foråret 2024. Det fejres med forestillingen "Gøngehøvdingen" usædvanlig frit efter Carit Etlar.

PÅ PLAKATEN


Visit Vesterhavet

Velkommen til Visit Vesterhavet

Når mørket sænker sig over det gamle slot, bliver fortiden levende. Fra kælder til kvist, sætter vi levende lys op…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.