program


Asta

Asta

Efter mødet med Hitler og Goebbels får den verdensberømte visionære og kompromisløse filmskuespillerinde Asta Nielsen ikke lige den modtagelse i Danmark, hun selv havde iscenesat.

Billettyper


260.00 kr.
Billet

DatoKunstens kompromisløse verdensstjerne

Efter flere dystre, isolerende år er verden eksploderet i et sansemættet festbombardement af overdådig glamour og dekadence. Lige fra de mørkeste, berlinske beværtninger til de højere kunstneriske luftlag oplever man en fandenivoldsk insisteren på, at festen aldrig slutter. Her leger man uhæmmet med grænser, køn og seksualitet, mens man forsøger ikke at fokusere på, hvor usikker og ildevarslende fremtiden ser ud. I centrum af dette stråler stumfilmsdivaen Asta Nielsen som den største stjerne af alle.

Asta er indbegrebet på den vildskab og det vovemod, der præger tiden. Mens demokratier bliver født og går til grunde, har Asta fart på, for hun har ambitioner der skal udfoldes – og det skal verdensordenen ikke stå i vejen for.

I Astas verden er målet klart, og hun kender vejen dertil. ”Die Asta” er på alle måder en ”larger than life”-kvinde, der med visioner og kompromisløshed ender som en af verdens største filmskuespillerinder. Men hjemme i den danske andedam er det som om, man ikke er lige så venligt stemt over for den tyskervenlige stjerne.

Medvirkende: Nanna Cecilie Bang, Rolf Hansen, Janus Elsig, Karen Duelund Guastavino

Instruktør: Pelle Nordhøj Kann

Dramatiker: Julie Petrine Glargaard

Komponist: Karen Duelund Guastavino

Scenograf: Lisbeth Burian

Kreativ producent: Christine Worre Kann

Varighed: 75 minutter uden pause

Producent: Det Flydende Teater

PÅ PLAKATEN


Musik af multikunstneren Björk bliver til danseforestilling. Publikum kan glæde sig til en fortolkning af 12 enestående sange af Björk,…

Hvis der er en debat, man næsten ikke tør gå ind i, så er det debatten om ligestilling og MeToo.…

Abonnementsforestilling

Om Holberg, teatertosser og kulturpolitik

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.