program


Basiskursus 3: Ud og oplev Nationalpark Thy

Basiskursus 3: Ud og oplev Nationalpark Thy

Dette er basiskursus 3 af 3 kurser, der er obligatoriske for nye frivillige, der skal formidle samt ’formidlingspartnere’. Derudover er der et 4. kursus for frivillige formidlere i nationalparkcenteret.

3)    Ud og oplev Nationalpark Thy

Du kommer ud på klitheden, hvor vi oplever og genopfrisker flere af de centrale arter og landskabsfænomener, som du blev introduceret for i kursusgang 1. Gåturen er fysisk krævende. Hvis du er gangbesværet, så tag kontakt til Cathrine (se kontaktinformationer nederst) og aftal, hvor meget af eftermiddagens program, du kan deltage i. 

Oplægsholdere: Cathrine Lykke Sørensen, naturvejleder og frivilligkoordinator Nationalpark Thyog Frederikke Pii Nilsson, praktikant Nationalpark Thy.Tilmelding senest d. 6. maj over Tour de Thy

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur…

Det er blevet den tid på året - og traditionen tro skal højtiden…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: