program


Baskery (S)

Baskery (S)

Baskery betegnes ofte som et mix af Dixie Chicks og Black Rebel Motorcycle Club, og deres ’Killbilly Mud Country’ eller ’Banjopunk’ – som de selv kalder det – går lige i blodet på publikum, råt og skønt, blæret udført og med vidunderlige vokalharmonier.

3 BITCHES FROM SWEDEN

- americana/banjopunkDe tre svenske søstre, Greta, Stella og Sunniva, bedre kendt som Baskery, er tilbage på europæisk jord efter et eventyr i USA, der varede næsten 3 år. Deres rygsække indeholder nye sange, nye oplevelser, nye venskaber og ødelagte løfter. Men ingen ”hard feelings”.

Det hele begyndte med en flytning til Nashville, en anmodning fra bandets amerikanske udgiver. Trioen rejste til udlandet uden en masterplan og slog sig ned i et af byens hårdere områder. Omgivet af mexicanske spisesteder, bilværksteder, tattoo-shops, adskillige omstrejfende katte og alle slags opportunister, skabte søstrene sig et hjem i det amerikanske syd, hvor de skrev sange i deres stue og på verandaen til deres træhus på Leafland Avenue. Med nyindkøbte cykler, cyklede de gennem alle dele af Nashville, som de lærte at kende og værdsætte, byen hvor så mange med kunstneriske drømme tager hen.

Et par økonomiske hårde måneder senere, levede bandet grundlæggende på “chips y salsa” på den lokale mexicanske, hvor de modtog et opkald. Præsidenten for WBR (Warner Bros. Records) i Los Angeles havde tjekket bandet på YouTube og ville mødes med dem. ASAP. Den gyldne billet til byen med drømme og engle blev til virkelighed, og søstrene pakkede deres Nashville-eksistens sammen for at hoppe med på vognen.

Bandet underskrev med WBR i efteråret 2014 og flyttede til LA, en by med et helt andet beat end Nashville, og søstrene var i stand til at klare forandringen. Næsten et år gik inden indspilningen af ​​det nye album, der startede i september 2015 sammen med bandets producent, Andrew Dawson (Kanye West, Rolling Stones, FUN). Studioluksussen, der mødte dem i Glenwood Studios, Burbank, var en skarp kontrast til tidligere optagelsesforhold, og de blev introduceret til en, for dem, en helt ny måde at arbejde på. En aften sad søstrene i gårdspladsen og opvarmede deres stemmer med en capella-version af sangen 'Cactus Baby', da Bruno Mars pludselig dukkede op og roste deres vokaler. Det viste sig, at han lejede 'Studio A' i et par måneder for at optage efterfølgeren til hans seneste succesalbum. Baskerys optagelse i 'Studio B' var færdige efter et par uger og blev derefter mixet af Joe Zook (Katy Perry, U2, The Hives).

So far so great, yeah?

Vi spoler hurtigt frem til begyndelsen af ​​2017. Med en lovende sommerturné foran dem, et album der har været meget længe undervejs, begynder bandets bekymringer at vokse – og så kommer opkaldet fra manageren. WBR er i økonomisk krise og tvunget til store nedskæringer, deriblandt også deres udviklingsprojekter og up-coming-bands, inklusive trioen fra Sverige.

"Nyhederne" var ikke rigtig nyheder for bandet, men det faktum at sangene blev låst, og vil komme til at ligge på hylden i ubestemt tid, gjorde dem urolige, bekymret og irriteret. Det kunne have ført til en sultestrejke uden for WBR-hovedkvarteret eller en protestkampagne fra et rasende lille band mod det store selskab, men ved hjælp af en vedvarende og beslutsom New York-advokat, fik Baskery endelig rettighederne til de ni sange tilbage, der endnu ikke var lanceret af WBR.

Den 12. oktober 2018 udkom deres nyeste album, ”Coyote & Sirens”, der indeholder 8 af de indspillede sange fra LA, og er udkommet på søstrenes eget pladeselskab ”Mother Tarantula”.'Coyote & Sirens' er en hyldest til livet i Echo Park-distriktet, sammenstødet og sammenspillet mellem byen og det vilde dyreliv, og inspireret af vildhundenes konstante hyl og modsvar til nattens konstante alarmudrykninger. De omstrejfende katte, som søstrene fik kendskab til i deres tid i Nashville, lurer bag åbningsnummeret 'Shut the Catflap', og næsten alle sangene på albummet er inspireret af tiden og livet i Nashville og LA.

No hard feelings, just feeling.

Baskery består af:
Greta Bondesson (banjitar, trommer og vokal)
Stella Bondesson (kontrabas og vokal)
Sunniva Bondesson (guitar og vokal)

Godt at vide:
Entré til koncert: 160 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Velkommen til Destination Sjælland.

Velkommen til årets udstilling, hvor internationale kunstnerne har fået temaet "what a wonderful…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: