program


Bedrag

Bedrag

I Harold Pinters berømte trekantsdrama er nettet af løgne vævet tæt omkring de tre venner og elskende, som her spilles af det stærke trekløver Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard.

Billettyper


235.00 kr. - 300.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoEn moderne klassiker om utroskab

Emma er lykkeligt gift med Robert. Robert og Jerry er bedste venner. Jerry og Emma har haft en affære, som Robert har været uvidende om. Eller har han?

Er alt, som det ser ud til, og hvem har vidst hvad og hvornår? I en fortælling, som umiddelbart er en enkel historie om utroskab, spoles der baglæns over de ni år, som handlingen udspiller sig i. Den tid, der er gået, har sløret erindringen om, hvad der egentlig skete, og vi bliver vidner til et ægteskab i opløsning og et venskab, der smuldrer.

Bedrag er skrevet i 1978, men er tidløs i sin præcise og hudløse skildring af løgne og hemmeligheder som en del af den menneskelige natur. Forestillingen er en nyoversættelse af den prisbelønnede dramatiker Line Knutzon, som har øje for både det absurde og det komiske i Pinters trekantsdrama.

(folketeatret)

 

PÅ PLAKATEN


Oh Happy Day er en varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser og om en grå hverdag, der får…

Viva las Vegas handler om at overvinde modgangen, om troen, håbet og kærligheden. Og indeholder ikke mindst massevis af Elvis-sange!…

- Dan Turèll + Halfdan E Efter 28 års ventetid kan du endelig komme til at opleve dine yndlingsnumre med…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: