program


Berlin

Berlin

Medvirkende er Ulla Motz og Anders Allentoft, som vi oplevede i forrige sæsons succes EDITH PIAF i Toldboden.
Stykket er inspireret af Ulla Motz` egne oplevelser og bogen ”Flugtrute Østersøen”.
Glæd jer til en intens medrivende forestilling, der indledes med en lækker buffet i Skovridergaardens hyggelige lokaler.  Læs mere

Grethe og Otto tager rundt i Danmark for rejseselskabet ”Happy Travel” og holder informationsaftener for at vække folks lyst til at besøge Berlin. Der er jo gode øl, spændende arkitektur og pikante cabareter. De to har en causerende og underholdende stil med musikalske hits fra det sidste århundrede på tysk, jiddish, dansk og engelsk.

Grethe har tidligere boet i DDR, og hendes erindringer om oplevelser i det gamle Østtyskland vækkes af musikken. Hun kan næsten ikke holde følelserne tilbage, så Otto kommer på hårdt arbejde med at holde fokus på informationerne fra ” Happy Travel”.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Kom med i vandet og oplev noget af det sundeste og mest bæredygtige…

Det farlige, det mystiske og det uforklarlige drager os og pirrer vores nysgerrighed.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: