program


Beviset fra 1756 - vinterferie 2023

Beviset fra 1756 - vinterferie 2023

I vinterferien slår Gjorslev Slot atter dørene op for de eventyrlystne familier, når vi leder efter ”Beviset fra 1756”. I en tid, hvor Kongen bestemte alt og bønder var stavnsbundne, havde Christen, søn af en Nordjysk bonde alligevel fundet vej til de fine sale på Gjorslev Slot.  Læs mere

Dato


Sporene er drysset ud over Gjorslevs 600 år lange historie, og fortællingen om Christen Lintrup og hans vej til Gjorslev tager os både til Kina, Middelalderen og hjem til de kongelige.  

Tag på opdagelse i historien og de kongelige sale på Gjorslev Slot, når vi med fortælling, udfordringer og opgaver bevæger os gennem 600 års historie. Oplevelsen indeholder formidlet rundtur på slottet og et minde om dagen til børnene. Mest for børn 6-12 år og deres voksne.

Praktisk info: Parkering foregår uden for porten og I kan gå gennem den fredede Bredgade ind til slottet. Husk den varme trøje, der er køligt indenfor. Oplevelsen varer 1,5 time, hvor vores formidler tager sig godt af jer. Efterfølgende er der mulighed for at gå en tur i parken på egen hånd.

Pris: Voksne 95 kr. Børn 3-11 år 65 kr.

Billetter skal købes på forhånd.

PÅ PLAKATEN


Verdenshistorien flettes sammen med lokalhistorien, når vi dykker ned i de bedste fortællinger om Gjorslevs ejere. Slog man dem sammen…

Mød op på Kalundborg Museum og få en introduktion til udstillingen carmen curlers - iscenesat og det spændende erhvervseventyr.

Hør om Mortenstrups gamle vejføring, husmandslodder og meget mere, når den lokale Svend Aage Petersen deler ud af sine opdagelser…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.