program


Billeder med Baby: NATURLIG KUNST OG KUNSTIG NATUR

Billeder med Baby: NATURLIG KUNST OG KUNSTIG NATUR

Kom til årets sidste Billeder med Baby onsdag den 15. december! Denne gang med eksklusivt besøg af sundhedsplejerske Maria Stoltz, som vil være være åben for en snak diverse baby-relaterede emner efter omvisningen.

Går du hjemme med din baby, og har du mod på at gå til andet end tumlastik og babybio, så har Sorø Kunstmuseum et nyt…  Læs mere

DatoBilleder med Baby er en omvisning på maks. 1,5 time med en kunstfaglig medarbejder i Sorø Kunstmuseums samling og aktuelle særudstilling. Den foregår i et roligt tempo med indlagte amme- og spisepauser, og der er kun plads til ti voksne deltagere + babyer, så der er god plads til alle. Omviseren har fokus på, at I som forældre skal forkæles med god kunst og nye indtryk.
Hver omvisning har et tværgående tema, som denne gang handler om forholdet mellem kunst og natur. Vi dykker ned i vores særudstilling Naturen Taler, men trækker også tråde tilbage til den ældre kunst.
Efter omvisningen inviteres I til at hygge jer i vores publikumssal, som vil være indrettet med et lege/tumleområde til de små. Her har I også mulighed for at spise tilkøbt mad fra museets café og drikke lige så meget kaffe eller te, som I har lyst til.
 
Priser
Almindelig billet: 110 kr. inkl. kaffe ad libitum og museumsentré på dagen.
Medlem af Kunstklubben: 60 kr. inkl. kaffe ad libitum.
Tilkøb af en mad fra museets café: 40 DKK.
 
Museet café bruger kun de bedste lokale og økologiske råvarer.
 
Vi glæder os til at se jer til en kunstfyldt formiddag på museet!
 

Efterårets arrangementsprogram er støttet af: 
- Ny Carlsbergfondets Genstartspulje 

- Ulla og Erik Hoff-Clausens Familiefond

- Statens Kunstfonds litteraturpulje 'Dansk Litteratur i Danmark'
 

PÅ PLAKATEN


12 enestående bygninger, den ældste fra 1660. Museet rummer en stor samling af Knabstrupkeramik, købmandsgård, bondestuer og ArkæoLab, hvor gæsterne…

Udstillingen Solens land fortæller den fascinerende historie om Solvognen og bronzealderen. I haven udstilles kanonen fra artilleriskibet Niels Juel. Besøg…

To store kunstnere møder hinanden: Maja Lisa Engelhardt og Johan Thomas Lundbye

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: