program


Billy Cross – solo: “Musikalsk talkshow”

Billy Cross – solo: “Musikalsk talkshow”

Musikalsk talkshow med guitarlegenden Billy Cross.
Dørene åbnes kl. 19.00
 Læs mere

 

Musikalsk talkshow medguitarlegenden Billy Cross

 

Oplev guitar-legenden Billy Cross, som i2016 rundede de 70, levere et forrygendelive-solo-show, som både indeholder beskidt sydstatsblues, når det er allerbedst, klichéfri Rock’n’Roll som vor herre skabte den, og ballader så inderlige at selv englene får gåsehud.
Et musikalsk soloshow, krydret med farverige historier fra de mange år i musikbranchen: Anekdoter fra starten af 60érne i New York, om jamsessions med de, i dag, helt store stjerner, som f.eks. Jimi Hendrix. BC har spillet med: Meatloaf, Link Wray, Robert Gordon, Sha Na Na og Musical HAIR på Broadway.

 

Og hør om Bob Dylan som blev blæst bagud af Billy Cross i slut 70’erne, og efterfølgende tog Cross med i studiet på 2 plader og på turné verden over. Billy har en sjælden entusiasme for og dyb kulturel forståelse af den amerikanske musiktradition 1927-2016.

 

Billy har, siden han bosatte sig i DK, været en drivkraft i dansk musikhistorie både på koncertscener, bag studiemikrofonen og bag mixerpulten, hvor navne som Dr. Hook, Dalton, Björn Afzelius, CV Jørgensen, Pretty Maids, Anne-Dorte Michelsen, Henning Stærk, Johnny Madsen, Lars Lillholt og Søs Fenger alle har nydt mere end godt af Billys unikke tilgang til musikken.


Alt sammen leveret med en energi og et overskud som er uforfalsket og smittende, ganske enkelt fordi Billy elsker at optræde for publikum.Velkommen til en virkelig spændende aften !! - et stykke kulturhistorie - spørgsmål fra salen til slut er velkomne !

 

De bageste pladser (bord 25-30) kan være med begrænset udsyn.

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Film for børn og unge i vinterferien

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: