program


Biolog Anders Kofoed: Fantastiske fortællinger fra naturen

Biolog Anders Kofoed: Fantastiske fortællinger fra naturen

Hvis du vild med natur og fantastiske fortællinger skal du sætte et kæmpe kryds i kalenderen lørdag den 25. september, hvor den kendte biolog og forfatter Anders Kofoed gæster Sorø Kunstmuseum med et underholdende og lærerigt foredrag før børn og voksne!

Anders Kofoed er kendt som TV2’s biolog på ”Go’ Morgen Danmark”.  Læs mere

Dato"Der findes ikke kedelige dyr. og de færreste ved, hvor vildt der er derude”. Det siger Anders Kofoed, der ikke kun er en brændende ildsjæl inden for naturen og dyrenes levevis, men også er usandsynligt god til at kommunikere det og engagere andre i debattenAf samme grund bliver Anders Kofoed ofte brugt af TV, radio og aviser til at forklare om alt fra udødelige vandmænd til meningen med livet. 

Til foredraget på Sorø Kunstmuseum vil Anders forholde sig til vores nye særudstilling 'Naturen Taler', der handler om naturens forskellige kommunikationsformer fortolket gennem samtidskunst.
Anders' levende formidling gør, at foredraget egner sig til hele familien, og vi lover, at I efterfølgende kommer til at se på naturen med helt nye øjne. 

Priser:

Alm. billet voksen inkl. kaffe og museumsentré på dagen: 135 DKK

Klubbillet voksen inkl. kaffe: 125 DKK.

Billet barn inkl. saftevand: 60 DKK. 

Det vil være muligt at købe andre drikkevarer og kage i museets café. 

PÅ PLAKATEN


Special game species, legendary hunters, Hungary’s largest exhibition aquarium, hunting dog shows, various…

Fortællingen om rene smage på flaske.

Oplev et uberørt og enestående smukt efterår på Arresø - tag med på…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: