program


Blinkende Lygter
2

Blinkende Lygter

AFLYST
- en ny dansk folkekomedie
Nørregade Teatrets udgave af ’Blinkende Lygter’ er ikke en kopi af den berømte film fra 2000, men derimod et nyskrevet og friskt skuespil, baseret på Anders Thomas Jensens film.  Læs mere

AFLYST

De fleste husker sikkert den skæve historie om de fire drenge, Peter, Arne, Thorkild og Stefan, der på grund af svigt i barndommen stikker af og tilfældigt mødes på en banegård. Sammen føres de ud i den kriminelle løbebane, men de står altid sammen og støtter hinanden. Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut, men han er nødt til at lave et sidste job for chefen og bagmanden ”Færingen”.

Medvirkende: Paw Henriksen, Thomas Magnussen, Jakob Højlev Jørgensen, Peter Pilegaard Christina Bech, Kristian Boland, Frank Rubæk. 

Instruktør: Frank Rubæk

Dramatiker: Vivian Nielsen

Producent: Nørregade Teatret

Co-Producent: Teater 2         

Varighed: 2 timer og 10 minutter, med pause

 

PÅ PLAKATEN


Dette er en tro kopi af den britisk tv-quiz QI

Sorø Museum markerer årsdagen for den tyske besættelse i 1940 med en byvandring…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: