program


Bliv klogere på podcast

Bliv klogere på podcast

Hvad er podcast? Hvor finder du det, der interesserer dig? Hør, hvad al hypen handler om og få et indblik i de nye radioformer.

Podcast er kort fortalt en lydoplevelse i form af fx et radioprogram eller en drama-fortælling, du kan lytte til på din smartphone eller tablet — lige når du har lyst.

Men hvordan finder du rundt i det kæmpe mylder af podcasts der er på markedet, og har podcast forandret vores mediebillede? Det og meget andet ser vi nærmere på sammen med vores guide, Susanna Sommer, der er selvstændig radio- og podcastproducent med et stort bagkatalog af programmer og serier på P1.

Susanna Sommer vil give en introduktion til hvad podcast er og kan, og give sine bud på hvilke podcasts der er sjove, spændende eller måske bare lidt skæve.

Forventet varighed: 2 timer
Unummererede siddepladser
Arrangeret af Brøndby-Bibliotekerne

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Tag med familie og venner ud i det blå på sommersejlads i Roskilde…

Værkstedsforløb, der sætter fokus på livet ombord på skibene og det gode håndværk,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: