program


Blok 4 og Udsigt

Blok 4 og Udsigt

UDSIGT og BLOK 4 er baseret på virkelige hændelser og personlige oplevelser fra det levede liv i Grønland gennem de sidste 30 år. Rørende fortællinger om en families flytning fra bygden til betonen og om forholdet mellem danskeren og grønlænderen.
 Læs mere

Billettyper


180.00 kr.
Billet

DatoDobbeltprogram - to komplementerende forestillinger med Grønland som udgangspunkt.

BLOK 4 er Kim Leines første teaterstykke, og havde sin verdenspremiere i Nuuk.

Manden Søren bor i ”Sletten”(betonområdet) i Nuuk med sin kone Marianne og deres to børn. Søren forelsker sig hovedkulds i den grønlandske kvinde Aviaja, som også bor i betonblokkene. BLOK 4 er skrevet med Leines skarpe pen, og forestillingen er både en kærlighedshistorie, en erotisk tragedie samt en rammende historie om forholdet mellem danskeren og grønlænderen.

UDSIGT af Makka Kleist. En fortælling baseret på personlige oplevelser. Makka Kleist er én af de førende grønlandske skuespillere og historiefortællere med en karriere, der b.la. tæller Grønlands Nationalteater, teatre i Canada samt i Norge.

I UDSIGT møder vi den ældre kvinde, der fortæller, om dengang hendes familie blev flyttet fra bygden og ind i betonen. Om da manden skulle dræbe sine 16 hunde og om glæden ved at få rindende vand. Historien bliver fortalt i et fornemt fortællergreb, hvor vi alle bliver inviteret ind i et stærkt levet liv.

Begge forestillinger, som spiller på dansk, efterlod et stærkt bevæget publikum både grønlandsk, dansk og internationalt.

Pressen skrev:

"Sletten//Narsarsuaq is the most powerful piece of theatre I have ever seen. The highlight of the Nuuk Nordic Culture Festival in 2019 for me, I am still deeply affected by these stories and the remarkable performances I experienced."  skriver Blogger Lisagermanyphotografy.

“Virkningen på publikum var meget effektfuldt og fascinerende, og skabte nærhed og inderlighed……Lang de fleste publikummer blev følelsesmæssigt rørt, både med glæde og med indresorg. Det var virkeligt anderledes teateroplevelse af både de nemt genkendelige ting,men også af de mange usagte følelsesmæssigeinteraktioner, der har udspillet sig menneskerimellem i blokkene” skriver anmelder Juaaka Lyberth, Sermitsiaq AG.  5 Stjerner.

Medvirkende: Makka Kleist (GL) (UDSIGT), Helene Kvint (DK), Karina Møller (GL) og Thomas Knuth (DK) (BLOK 4)

Dramatiker/forfatter: Makka Kleist (UDSIGT), Kim Leine (BLOK 4)

Instruktør: Hanne Trap Friis (DK)

Varighed: 90 minutter med pause mellem de to forestillinger.

 

 

 

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Årets familieforestilling fortæller den vidunderlige historie om Arthur, fra han som spæd bliver bortført af troldmanden Merlin,…

Oplev Kirsten Olesen alene på scenen som Joseph Goebbels sekretær. Efter 70 års…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: