program


Børneteater: Brødrene Løvehjerte

Børneteater: Brødrene Løvehjerte

En fantastisk teateroplevelse venter både store og små. Skynd dig at få fingre i billetter til det rørende og prisbelønnede eventyr, man aldrig glemmer!

"... jeg vil fortælle jer om min bror. Ja, min bror, Jonathan Løvehjerte, ham vil jeg fortælle jer om. Det er næsten ligesom et eventyr, men det er der ingen andre end Jonathan og jeg, der ved. Det startede i byen Stockholm, i huset ved torvet, lige dér i vinduet tilbragte jeg hele mit liv"  - Brødrene Løvehjerte, Tvebak

Stykket præsenteres af André Andersen Solo, frit efter Astrid Lindgrens klassiker. Forestillingen er godkendt af Astrid Lindgrens datter, og André er som den eneste i Norden blåstemplet af Lindgrens arvinge til at fortælle det smukke eventyr.

Alder: 8 år+
Vi gør opmærksom på, at teatret ikke ønsker, vi lukker børn under 8 år med ind til forestillingen
Forventet varighed: 70 minutter
Unummererede siddepladser

 

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Velkommen til Nordsjælland.

Det farlige, det mystiske og det uforklarlige drager os og pirrer vores nysgerrighed.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: