program


Børneteater for de 3-9 årige - "Nattergalen"

Børneteater for de 3-9 årige - "Nattergalen"

Familieforestilling

En lille nattergal bliver udvist af kejserriget, da kejseren syntes mere om en kunstig nattergal, som er lavet af guld, rubiner og diamanter. Desværre har kejseren ikke tænkt på, at alt som er kunstigt, på et eller andet tidspunkt er opbrugt, og kan gå i stykker. Og sådan sker det også for kunstfuglen. Kejseren bliver så ked af det, at han næsten dør. Heldigvis kommer den levende nattergal i sidste øjeblik og synger så smukt, at sorgen forsvinder fra kejserens slot. H. C. Andersens eventyr danner midtpunktet i stykket. Det vigtige er dog ikke historien om nattegalen, men børnene og deres muligheder for at være med til at fortælle historien og have indflydelse på forløbet og handlingen.

Aldersgruppe: 3-9 år.
Varighed: 45 min. 

PÅ PLAKATEN


Piano Night med Sigurd Barrett og Esben Just er en eksklusiv godbid for…

Jordnære og humoristiske refleksioner over livet og døden. Dramatisering af Ulf Nilssons børnebog.…

Sejl ind i solnedgangen på den smukke fjord. Varighed 3½ time / Sail…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: