program


Børneteater for de 3-9 årige - "Nattergalen"

Børneteater for de 3-9 årige - "Nattergalen"

Familieforestilling

En lille nattergal bliver udvist af kejserriget, da kejseren syntes mere om en kunstig nattergal, som er lavet af guld, rubiner og diamanter. Desværre har kejseren ikke tænkt på, at alt som er kunstigt, på et eller andet tidspunkt er opbrugt, og kan gå i stykker. Og sådan sker det også for kunstfuglen. Kejseren bliver så ked af det, at han næsten dør. Heldigvis kommer den levende nattergal i sidste øjeblik og synger så smukt, at sorgen forsvinder fra kejserens slot. H. C. Andersens eventyr danner midtpunktet i stykket. Det vigtige er dog ikke historien om nattegalen, men børnene og deres muligheder for at være med til at fortælle historien og have indflydelse på forløbet og handlingen.

Aldersgruppe: 3-9 år.
Varighed: 45 min. 

PÅ PLAKATEN


Det blev et brag af et show da Anders Matthesen stod på Beghusets…

Man kan ikke sige Steen Jørgensen uden også at nævne Sort Sol, der…

Han har for længst kvittet tobakken, men der er alligevel garanteret showtime med…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: