program


Børneteater: Juleballaden

Børneteater: Juleballaden

Bare julemanden og Rudolf (ham med den røde tud) nu kan finde vej? En juleoplevelse for hele familien, krydret med gøgl og julens sange.

Julemanden har lovet at komme på besøg, men han har lidt juletravlt. Derfor har han sendt gøglernissen Zap og Mimenissen Zip i forvejen, og er der noget de kan, så er det at få tiden til at gå….

Ny Musikalsk, artistisk og sjov juleteater-forestilling fra Zapshowteater og Mimeteatret.

Om Zapshowteater 
Zapshowteater leverer teater og underholdning for børn og andre barnlige sjæle. De turnerer i hele Danmark og resten af verden.Repertoiret er bygget op omkring et klovne-univers, som til tider er non-verbalt. Zapshowteater er moderne teater for børn. Mimeteatret er et lille teater, der tunerer rundt i hele Danmark og udlandet med forestillinger, workshops og events. 

For børn 3+
Forventet varighed: 45 minutter
Unummererede siddepladser

PÅ PLAKATEN


Sejl med den lille cykelfærge over Horsens Fjord og ta' cyklen med -…

Kom helt tæt på familien Reventlow og livet på deres elskede Pederstrup.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: