program


Børneteater: Klods-Hans

Børneteater: Klods-Hans

Dukketeater for hele familien. H.C. Andersens herlige historie om herremanden, som havde to sønner, der var så vittige at det halve var nok.

De ville fri til kongens datter, og det turde de, for hun havde ladet kundgøre, at hun ville tage til mand, den hun fandt bedst kunne tale for sig. Der var også en tredje broder. Men der var ingen der regnede ham med som broder, for han havde ikke sådan lærdom som de to andre, og ham kaldte de bare Klods-Hans. Da Klods-Hans hørte om sine brødres planer, sagde han: ”Hille den, jeg får sådan en lyst til at gifte mig”. Og så drog de tre brødre af sted til slottet, for at prøve deres lykke.

Om teatret
Svanen er et dansk-tjekkisk dukketeater, der bygger på en lang tjekkisk dukketeatertradition. Svanen er med tiden blevet et af Danmarks allerbedste dukketeatre. 

For børn 3+
Forventet varighed: 30 minutter
Unummererede siddepladser

PÅ PLAKATEN


Velkommen til til Vestsjælland.

Musical for hele familien! Vil I ikke gerne føres ud på Det Caribiske…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: