program


Børneteater: Race Dog

Børneteater: Race Dog

En action-komedie om forbudt kærlighed i en benhård hundeudstillingsverden – en verden af magt, begær, og indre og ydre parasitter.

DatoEn god portion hundegalskab for hele familien.

Den underskønne Bolette er en feteret mopse-prinsesse med fine papirer og en strålende fremtid. Ralf er en kasseret væddeløbshund med en god næse for problemer. Da de tilfældigt mødes, er det kærlighed ved første snus.

Men familien har andre planer for Bolette. Siden hun var hvalp, har hun været udset til parring med en champion af hendes egen slags. Nu risikerer hun at svigte generationer, traditioner og ambitioner for at søge lykken med en håbløs køter.

Vover Bolette Pelsen?

Om teatret
Teatret Thalias Tjenere blev startet i 1993 af en håndfuld nyudklækkede skuespillere fra Dell’Arte International School of Physical Theatre, Californien, USA. Dengang, som nu, tog arbejdet afsæt i troen på, at teater er et vigtigt element for udviklingen af vores samfund og at humor og latter er vejen til forståelse. Thalia, komikkens muse, er for os et symbol på denne tro.

For børn 5+
Forventet varighed: 45 minutter
Unummererede siddepladser

PÅ PLAKATEN


Særdeles frit efter Klein & Jensens "Jorden rundt i 80 dage", som var…

Fire skuespillere fra Grønland, samt et manuskript af den unge og anmelderroste forfatter…

Revy, musical og skarp politisk satire: De seks unge mænd i satiregruppen MAGT…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: