program


Brevet

Brevet

BREVET er vores 50 års jubilæumsforestilling. Vestlollands Teaterkreds er vært ved et glas vin fra kl. 15.00 i foyeren foran teatersalen, hvor der også er udstilling af et udpluk af 50 års teaterplakater.

Paolo Nani er alene på scenen. Han siger ikke et ord og spiller den samme historie om en mand, der skriver et brev, hele 15 gange, inden forestillingen er slut. Lyder det kedeligt? Glem det. 

Paolo Nani spiller historien forfra, bagfra, beruset, som en western, som horrorfilm, med hænder, uden hænder, som cirkuskunstner, som stumfilm og meget mere. 

BREVET er fyldt med detaljer og gags fra begyndelsen til slutningen og giver ikke et øjebliks pause til publikums lattermuskler.

BREVET er en af de mest kendte danske forestillinger på internationale scener. Gennem de sidste 25 år har den været vist over 1200 gange i 37 lande.

Den er blevet hædret med prestigefyldte priser og udråbt til at være "Kult” af den internationale presse.

  

 

(Paolo Nani Teater)

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

Tag med på en positiv og musikalsk rejse med Susanne Breuning og Anne Karin Broberg om hverdagen. En nutids-kabaret om…

Velkommen til Vikingernes Verden.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: