program


Brødrene Olsen - solokoncert med Jørgen Olsen

Brødrene Olsen - solokoncert med Jørgen Olsen

Ændring: Grundet alvorlig sygdom optræder Jørgen Olsen uden sin bror Niels ’Noller’ Olsen. Vi sender mange varme tanker til Brødrene Olsen og deres familie.  Læs mere

Den 17. december blev det offentliggjort, at Niels ’Noller’ Olsen er tvunget til at indstille karrieren på grund af kræft.Til dig, der har købt billet til koncerten Brødrene Olsen den 1. februar i Kulturhuset Kilden, kan vi fortælle, at Jørgen Olsen stadig gæster Brøndby med en solooptræden.

 

Mulighed for refundering af billetter: Har du købt din billet online, og ønsker du at refundere den, vil vi bede dig om at kontakte os på oplev@brondby.dk. Oplys dit navn og den e-mail, du har anvendt ved køb af billetten. Har du købt din billet i Kulturhuset Kilden, Kulturhuset Brønden eller på Brøndbyvester Bibliotek, refunderes billetten ved personligt fremmøde. Husk, at medbringe din fysiske billet.

Om koncerten
Ikke siden ABBA og Waterloo i 1974 har en international vindersang i Melodi Grand Prix oplevet en større kommerciel succes end det danske bidrag "Fly On The Wings Of Love", der sendte Brødrene Olsen direkte ind i de europæiske hjerter.

Tag med på en rejse gennem en enestående karriere, fra den spæde start som underholdere ved deres og forældrenes ferierejser, til dannelsen af deres første band “The Kids” i 1965 og fremover til starten af Brødrene Olsen i 1971. Herefter følger hele turen fra kæmpe teenageidoler til de toppede med sejren i den internationale Eurovision Song Contest og den stjernestatus, der fulgte med.

Glæd dig til covernumre som: "Wake Up Little Susie", "Help Me Rhonda"og "Ramona" blandet med egne hits og personlige anekdoter fortalt af de to charmerende brødre, Noller og Jørgen.

Forventet varighed: 50 minutter
Unummererede siddepladser
Dørene åbner kl. 19
Spisning kl. 18.30 ved tilkøbt spisebillet
Maden leveres af FGU

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Kom med i vandet og oplev noget af det sundeste og mest bæredygtige…

CPH Art Space er et helt nyt koncept for at skabe rum og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: