Flagermustur i den mørke tunnel

Vælg billetter


 
Tag med på en spændende og unik tunneltur i Naturpark Åmosen! Oplev en verden under jorden, gennem en 900 meter lang tunnel, mens vi ser efter et af Danmarks mest fascinerende og mystiske dyr - flagermusene! 

Når du træder ind i tunnelen, vil du føle spændingen og eventyret tage over dig. Det er som at træde ind i en anden verden, hvor lydene og mørket omkring dig øger dine sanser og giver dig en unik oplevelse.

Mens vi går gennem tunnelen, kan du opdage, hvordan flagermusene flyver over dig og rundt om dig i en storslået danseforestilling. Du vil forhåbentlig se deres utrolige flyvemanøvrer på tæt hold, mens du beundrer deres smukke silhuetter mod det spinkle lys.
 
Så tag med på en tunneltur i Naturpark Åmosen. Udforske det ukendte og oplev den magi, der ligger gemt under overfladen!
 
Den bedste oplevelse opnåes ved at gå med bare tær i sandaler eller i neopren/surfsko. Vandstanden er for høj til gummistøvler
OBS! Turen er ikke egnet for dårligt gående og små børn under 5 år. Vandstanden er for høj til gummistøvler, brug i stedet sandaler, surfsko eller waders.

Venue


Naturpark Åmosen Bromølle Kro Slagelsevej 78
4450 Jyderup, Danmark

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google