program


Brøndby under Besættelsen

Brøndby under Besættelsen

Kom og hør historierne om sabotage, nazister i Brøndby og dagliglivet under krigen. Foredraget afholdes af Forstadsmuseet med musik af SAGA Vokalensamble.

Rundt om i kommunen står der en række mindesten, der netop fortæller om faldne frihedskæmpere i Brøndby. De dramatiske historier skal vi også høre.

Mens krigen rasede i det store udland, var Danmark besat af tyskerne under 2. Verdenskrig. I Brøndby oplevede de fleste et dagligliv præget af knaphed, strenge vintre og rationerede dagligvarer, men også sabotage, tragiske ulykker og nazister fandt vej til Brøndby.​

Til foredraget får vi et særligt besøg af SAGA Vokalensamble, der i anledningen af 75-års jubilæet for Danmarks Befrielse, optræder med et par af befrielsens mest kendte sange. 

I pausen serveres kaffe og kage. 

Forventet varighed: 2 timer
Unummererede siddepladser
Arrangeret af Biblioteket i Kilden og Forstadsmuseet

PÅ PLAKATEN


Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først…

En grum og morsom fortælling om Gudernes sidste dage og de begivenheder, der…

En tidsrejse i Sorø bys historie med vægt på begivenheder, der ændrede…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: