program


Byvandring i børnehøjde -Sorø

Byvandring i børnehøjde -Sorø

Efterårsferie på Sorø Museum: Byvandring i børnehøjde. Kom med og hør de skæve historier på en byvandring lavet til børn ifølge med voksne.  Læs mere

Sorø er omgivet af søer og skov, så hvorfor synes nogle for mange hundrede år siden, at det var godt at anlægge en by i dette ufremkommelig område? Var man bange for fjender, eller ville man bare have ro og fred? 

Der har boet mennesker i byen lige siden. I gamle dage levede de et liv, som på mange måder er forskelligt fra det liv, vi lever i dag.

Hvordan kom folk fx i kontakt med hinanden og hvordan fik de friske fødevarer?
Vi går en tur i byen og snakker om huse og de mennesker, der boede i dem og vi skal også snakke om, hvordan det var at bo i Sorø, når hverdagen ikke var helt almindelig.

Pris: voksne: 50 kr. Børn ifølge med en voksen: 25 kr.Tilmelding: nødvendig her på billetexpressenMødested: Sorø Museum, Storgade 17, 4180 Sorø

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først…

Svampetur i Sonnerup Skov. Lær skovens svampe at kende og få bestemt dem,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: