program


Byvandring i charmerende Sorø

Byvandring i charmerende Sorø

Tag med på en guidet byvandring i charmerende Sorø – og oplev vores smukke bygninger og fantastiske beliggenhed. Kom med ind på Sorø Akademis område og mærk historiens vingesus. Hør vores lokalhistoriske guide fortælle, med passion og stor indsigt, om Sorøs spændende, royale og anderledes historie.  Læs mere

Tag med på en guidet byvandring i charmerende Sorø – og oplev vores smukke bygninger og fantastiske beliggenhed. Kom med ind på Sorø Akademis område og mærk historiens vingesus. Hør vores lokalhistoriske guide fortælle, med passion og stor indsigt, om Sorøs spændende, royale og anderledes historie. Fra tidlig middelalder og kloge munke, over Chr. IV’s Sorø og hans sønner på Akademiet, til Sorøs markante plads i Romantikken i 1800 tallet. Hør om Holberg og Ingemans betydning for og kærlighed til Sorø. Efter dagens byvandring vil du formodentligt også selv være lidt småforelsket.

Datoer: 6. juli + 13. juli + 20. juli + 27. juli 2019
Varighed: 14.00 - 15.00
Mødested: Bykontors- og Biblioteksgården, Storgade 7, 4180 Sorø
Pris børn: u. 12 år Gratis
Pris voksne: kr. 50,00

PÅ PLAKATEN


DON GNU har endnu engang sat alt på et bræt! Balancerende på den…

Velkommen til Vikingernes Verden. Vikingemarkedet er åbent fra klokken 18.00.

Velkommen til Vikingernes Verden. Oplev en fantastisk Sankt Hans Aften.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: