program


Café Dyrehøj

Café Dyrehøj

Café Dyrehøj ligger på Dyrehøj Vingård på det solrige Røsnæs ved Kalundborg. Vingården er Danmarks største med over 30.000 vinstokke.
Klimaet på Røsnæs

Café Dyrehøj ligger på Dyrehøj Vingård på det solrige Røsnæs ved Kalundborg. Vingården er Danmarks største med over 30.000 vinstokke.
Klimaet på Røsnæs giver de bedste muligheder for at dyrke dansk vin i verdensklasse. Her har I en unik mulighed for at nyde en Smag Lokalt-menu hos en af producenterne.

Menu

Forret
Rimmet ørred fra Musholm med et twist af gin fra Dyrehøj Vingård, dertil syltede beder fra Den Gamle Gaard, estragonmayo og spirer fra Skelleris, samt koldhævet brød af mel fra Mejnerts Mølle.

Hovedret
Svinemørbrad fra Røsnæs Duroc med jordskokkepure, jordskokkechips og syltede brændte løg af grønt fra Den Gamle Gaard. Hertil serveres der urtekartofler og svampesauce.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til til Vestsjælland.

Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: