program


Candle in the wind
2

Candle in the wind

Med CANDLE IN THE WIND får I den musikalske historie om 70’erne, og et overflødighedshorn af store hits, spændende og sjove historier og anekdoter om årtiet.

Billettyper


235.00 kr. - 300.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoTeaterforeningen Lolland har gennem mange år haft MusicalDanmark som et fast indslag i vores program. Hvem husker ikke sidste sæsons fantastiske hyldestkoncerter til The Beatles og Phil Collins – for blot at nævne et par stykker.

I denne sæson har MusicalDanmark kastet sig ud i en musikalsk tour de force om 1970’erne.

I dag har vi en tendens til, at huske 70’erne som et årti, hvor der var koldt hele tiden, oliekrise og bilfrie søndage. En tid, hvor folk gik i brunt tøj, kassebukser og skjorter med kæmpeflipper, men også årtiet, hvor Vietnamkrigen endelig sluttede.

En rødglødende hyldest til de fantastiske musiknumre, som alle var stærkt influeret af de begivenheder, der foregik i løbet af dette mangfoldige årti.

Teaterkoncerten vil således indeholde uimodståelige indslag fra både Bee Gees og ABBA, men også ikoniske rocknumre, som Stairways To Heaven og Highway To Hell sammen med evergreens fra både Queen, Electric Light Orchestra, David Bowie og naturligvis Elton John - og mon ikke der også sniger sig noget Gasolin og Shu-Bi-Dua ind i CANDLE IN THE WIND?

Medvirkende er tidligere Grand Prix vinder Jonas Rasmussen samt Lucas Hoang, Morten Bytofte, Rikke Lillevang og ikke mindst det suveræne orkester.

(MusicalDanmark )

 

PÅ PLAKATEN


”Man kan ikke blive fundet, hvis man ikke bliver væk.” En musikalsk og medrivende forestilling om frygten for det ukendte…

Få smurt lattermusklerne når Egebjerg Revyen vender tilbage....

En varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser og om en grå hverdag, der får kulør, da gospelsangen holder…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: