program


Carls Café – Esben Langkniv & Tom Bilde

Carls Café – Esben Langkniv & Tom Bilde

Esben Langkniv er en sanger, sangskriver og historiefortæller med stor indlevelse, der er dybt forankret i den danske kultur. Han optræder sammen med sin legekammerat, Tom Bilde, mangeårig bassist i Lars Lilholt Band, teatermusiker og musikalsk troldmand.

- øl, vise & hornmusik

Esben Langkniv er sanger, sangskriver og historiefortæller. Han har gennem de seneste 15 år udsendt 6 cd’er og har rejst hele landet rundet med sine sange og fortællinger. Han er dybt forankret i den danske kultur, og præsenterer sine sange med stor indlevelse og et stort smil. Han har fundet den perfekte legekammerat i Tom Bilde. Tom har været bassist i Lilholt Band i mange år. Derudover er han lidt af en musikalsk troldmand, som har gjort ham til en meget efterspurgt teatermusiker over hele landet. Tom spiller på stort set alt, undtagen bas, når han giver Esben Langkniv musikalsk med- og modspil.

Godt at vide:
Entré til koncert: 130 kr.
Koncertmenu: 179 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

PÅ PLAKATEN


Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks…

Slagelse Museum præsenterer handel, håndværk og industri. Oplev det unikke gademiljø fra den…

En geopark fra søsiden.
Vi sejler på disse datoer: 1/7, 8/7, 15/7,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: