program


Carls Café – Romsmagning med Mike Hecchi

Carls Café – Romsmagning med Mike Hecchi

Med en humoristisk tilgangsvinkel fører, den internationalt anerkendte guitarist og sanger, Mike Hecchi, os med ind i rommens verden med forkælelse for alle sanser. Hecchi flyttede som 16-årig, alene fra Silkeborg, til Caribien i midt-halvfemserne, hvor rom herhjemme var noget man kom i cola.  Læs mere

- En aften med rom & caribisk musik

Med en humoristisk tilgangsvinkel fører, den internationalt anerkendte guitarist og sanger, Mike Hecchi, os med ind i rommens verden med forkælelse for alle sanser.

Hecchi flyttede som 16-årig, alene fra Silkeborg, til Caribien i midt-halvfemserne, hvor rom herhjemme var noget man kom i cola. Flasket op på caribisk musik, kultur - og selvfølgelig rom - er det en sand kender, der tager os i hånden gennem rommens historie med anekdoter, romsmagning og live-musik uhøjtideligt smeltet sammen.

Desuden er den anmelderroste sangskriver Mike Hecchi også forsanger i The Sexican, og rejst verden tynd i utallige musikalske konstellationer. Han har bl.a. medvirket på albums indenfor genrer som blues, gypsy jazz, rock, folk, lounge og singer-songwriter. Denne aften er det især den latinske genre, som han vil optræde med, da der i forbindelse med koncerten er romsmagning, hvor du kan smage på 7 forskellige caribiske rommer. Koncerten kommer til at foregå i et intimt og akustisk setup. Hecchi var i 2011 nomineret til en Danish Music Award som sangskriver og producer.

Godt at vide:
Entré til koncert: 195 kr. (ingen medlemsrabat)
Koncertmenu: 159 kr.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.

PÅ PLAKATEN


Et humoristisk foredrag om alt det du får for lidt af og som…

Abonnementsforestilling

Romantik, komik og evergreens

The GLAM tager udgangspunkt i 70’ernes GLAM-periode.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: