program


Carsten Emborg & The Upper Hill

Carsten Emborg & The Upper Hill

Carsten og Upper Hill har slået pjalterne sammen under Smag Lokalt-festivalen. Det betyder, at der er mulighed for at opleve Carstens gastronomiske

Carsten og Upper Hill har slået pjalterne sammen under Smag Lokalt-festivalen. Det betyder, at der er mulighed for at opleve Carstens gastronomiske tryllerier, som nydes i de hyggelige rammer hos The Upper Hill, hvor en cozy stemning vil supplere til helhedsoplevelsen.

Menu

Forret
Græskarpure af græskar fra Birkemosegården, med bønner, samt salat af spirer og skud, toppes med stegt bacon fra Krogagergård.

Hovedret
Ribeye fra Krogagergård, serveres med kartofler, samt bagt squash og tomat med hvidløg. Hertil sauce på hjemmelavet ølsirup og fløde fra Tøvestensgaarden.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vestkysten

Dansk Danseteaters version af ”Nattergalen” bliver en nytolkning med Inspiration fra H. C.…

Peter Schrøder og Kurt Ravn spiller to ældre herrer, som nægter at give…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: